Dolar 32,6992
Euro 34,8918
Altın 2.508,78
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 22°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C

Başkan İbrahim Genç Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

Başkan İbrahim Genç Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı
29 Ekim 2014 00:00
212
A+
A-

yenisehir-belediye-baskani

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Genç mesajında:

“91 yıl önce, 29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen Cumhuriyet, tüm insanlık için dikkatle üzerinde durulmaya değer büyük ve aynı zamanda örnek bir devrimdir. Bugün, her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gereken Cumhuriyet; eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkelerini kapsamasının yanı sıra aynı zamanda büyük bir düşüncenin ürünüdür.

Cumhuriyet yönetimi, köklü değişim sürecinin temeline laiklik ilkesini yerleştirmiştir. Laiklik, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniliklere açık, aklı ve bilimi ön plana çıkaran en temel niteliğidir. Bizlere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, Büyük Önder Atatürk’ün devrimleriyle aydınlanmış yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek, bu değerleri gelecek kuşaklara teslim etmektir.

Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk’e, O’nun kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyor Cumhuriyetimizin 91. yılını kutluyorum ”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.