Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 22°C
Az Bulutlu
Mersin
22°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç 23 Nisan’ı Kutladı

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç 23 Nisan’ı Kutladı
23 Nisan 2016 01:34
225
A+
A-

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Atatürk’ün bu günü çocuklara bayram olarak armağan etmesinin 96. yıldönümünü kutladı.

Başkan Genç yaptığı açıklamada; “Devlet ve Millet olarak, gelişmiş ülkelerin gerisinde kalmamak ve çocuklarımızın yaşam koşullarını iyileştirebilmek için öncelikle, onlara çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırmalıyız. Geleceğin yetişkinleri olarak topluma yön verecek çocuk ve gençlerimizi, demokratik toplum yapısını yaşam biçimi olarak benimsemiş, hukuka saygılı, yeniliklere açık, bakış açısı geniş, özgür düşünceye sahip insanlar olarak yetiştirmeliyiz. Çağdaş uygarlık düzeyini yakalayabilmek için bu temel şarttır. Gazi Mustafa Kemal, 23 Nisan’ı, çocuklara bayram olarak armağan ederken, onların yurt sevgisini ve çalışkanlığını biliyor ve onlara güveniyordu.

Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutlarım. ”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.