Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 26°C
Açık
Mersin
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C

Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu Açılıyor

Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu Açılıyor
13 Eylül 2021 21:00 | Son Güncellenme: 25 Şubat 2022 15:43
420
A+
A-

Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu açılıyor.

Yenişehir Belediyesi’nin Menteş Mahallesi’nde yapımını tamamlayarak hizmete hazır hale getirdiği Mustafa Baysan Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu 14 Eylül Salı günü görkemli bir açılışla öğrencilerin hizmetine giriyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tüm Mersinlileri açılışa davet etti.

Yenişehir Belediyesi’nin inşa ettiği erkek öğrenci yurduna, katkılarından dolayı Mersinli iş insanı Mustafa Baysan’ın adının verilmesi kararlaştırılmıştı.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak’ın da katılımıyla gerçekleşecek yurt açılışına tüm Yenişehirliler davet edildi.

Menteş Mahallesi, Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan Mustafa Baysan Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nun açılışı 14 Eylül 2021 Salı günü saat 16:00’da gerçekleşecek.

Menteş Mahallesi’nde bulunan yurt binası öğrencilerin her tülü konfordan yararlanabileceği şekilde düzenlendi.   

Pandemi dolayısıyla geçtiğimiz yıl hizmete açılamayan Mersin Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu 2021-2022 eğitim – öğretim yılında şehir dışından gelen üniversite öğrencilerini konuk etmeye başladı.

Menteş Mahallesi’nde 4 yıldızlı otel konforunda inşa edilen yurt binası şehir dışından gelecek üniversite öğrencilerini ağırlayacak. 

Yenişehir’in nezih lokasyonunda yer alan Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu 102 oda kapasitesine sahip, toplamda 318 öğrenciyi barındıracak şekilde hizmet veriyor.  

72 adet 4 kişilik ve 30 adet tek kişilik odaların yer aldığı yurtta sınırsız wi-fi ve 7/24 güvenlik hizmeti de bulunuyor.

 Aynı zamanda her odasında banyo bulunan yurtta öğrenciler 24 saat sıcak su imkanından faydalanabilecek. Odalarda kişisel kullanım dolapları ve duman dedektörü ile bağımsız iklimlendirme sistemi de yer alıyor.

 Öğrencilerin kullanımına açık revir, yemekhane, kafeterya ve çamaşırhanenin de yer aldığı yurdun içerisinde çamaşır kurutma makineleri ve ütü imkanı da bulunuyor. Yurt binasında ayrıca öğrencilerin ders çalışması için 10 adet çalışma salonu ile mimarlık ve mühendislik fakültesi öğrencilerinin çizim yapabileceği masalarının yer aldığı çalışma salonu ve bir kütüphane de yer alıyor.   Mersin Üniversitesi ve Toros Üniversitesi’ne giden toplu taşıma araçlarının yurdun önünden geçmesi de öğrenciler için büyük kolaylık sağlıyor. Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’na kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler 0324 503 70 10 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı bilgi alabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.