Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 26°C
Açık
Mersin
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Bu Kez De Beşiktaş’ın Otobüsü Taşlandı!

Bu Kez De Beşiktaş’ın Otobüsü Taşlandı!
9 Nisan 2015 21:00
219
A+
A-

bu-kez-de-besiktas-otobusu-taslandi

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı gündemdeki yerini korurken, benzer bir haber de hentboldan geldi. Hentbol Erkekler Süper Lig’deki Mersin Hantaş Sportif-Beşiktaş Mogaz karşılaşması oynandığı sırada otoparkta duran Beşiktaş otobüsü taş yağmuruna tutuldu!

Hentbol Erkekler Süper Lig’deki Mersin Hantaş Sportif-Beşiktaş Mogaz karşılaşması oynandığı esnada konuk ekibin otobüsü taşlı saldırı sonucu zarar gördü.

Karşılaşmanın oynandığı sırada konuk ekibin özel bir şirketten kiralanan ve otoparkta bulunan 01 CJS 02 plakalı otobüsüne  kimliği belirsiz kişilerce taşlı saldırı düzenlendi. Atılan taşlar nedeniyle otobüsün arka camında hasar meydana geldi.

Öte yandan polis ekipleri camları taşla kırılan otobüste incelemelerde bulundu. Beşiktaş Mogaz oyuncuları, incelemenin ardından aynı otobüsle salondan ayrıldı.

Polis ekipleri şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı.

Ayrıca, karşılaşma sırasında da taraftarlar arasında da kısa süreli gerginlik yaşandı. Maçın ardından Beşiktaş taraftarları polis eşliğinde dışarı çıkarıldı.

bu-kez-de-besiktas-otobusu-taslandi22

“MERSİN İLE İLİŞKİLENDİRİLMESİN”
Beşiktaş Kulübü Hentbol Şubesi Menajeri Berk Karahan, takım otobüslerine yapılan taşlı saldırıyla ilgili olarak, bu olayı Mersin şehri veya Mersin Hantaş takımıyla ilişkilendirmenin yanlış olduğunu söyledi.

Karahan, yaptığı açıklamada saldırıyı kendini bilmez birkaç kişinin gerçekleştirdiğini anlattı. Yaşanan olaydan dolayı Mersin Hantaş takımının da çok üzgün olduğunu belirten Karahan, şu ifadeleri kullandı:

“Üç, beş kendini bilmez, 18 yaşından küçük çocuğun yaptığı bir olay bu. Bu saldırıyı Mersin şehrine veya Hantaş takımıyla ilişkilendirmek çok yanlış. Maçın sonlarına doğru o çocuklar bile kendi içlerinde ‘boş otobüsü neden taşladınız’ diye tartışıyorlardı. Tabi çok yanlış bir olay. Olmaması gereken birşey. Pazar günü Mersin takımı İstanbul’a maçın rövanşını oynamaya gelecek. Onlar da isimlerinin bu şekilde anılmasından dolayı çok üzgünler. Rövanş maçına ‘Geçmiş olsun’ pankartıyla çıkmak istediklerini söylediler.”

Karahan, polis ekiplerinin olay sonrasında 2 kişiyi gözaltına aldığını, ifadelerinin alınmasının ardından şüphelilerin serbest bırakıldığını aktardı.

Erkekler Hentbol Süper Lig’de Mersin Hantaş ile Beşiktaş Mogaz arasında oynanan play-off 1. tur ilk maçı sırasında siyah-beyazlı ekibin otobüsünün arka camında atılan taşlar nedeniyle hasar meydana gelmişti.

BEŞİKTAŞ KAZANDI
Bu arada karşılaşmayı kazanan taraf ise Beşiktaş oldu. Hentbol Erkekler Süper Ligi play-off 1. tur ilk maçında normal sezon lideri Beşiktaş Mogaz, Mersin Hantaş Sportif’i 47-32 yendi. Siyah beyazlılar böylece seride 1-0 öne geçti. Play-Off müsabakaları 5 maç üzerinden yapılacak ve 3 galibiyete ulaşan takım bir üst tura yükselecek. Final müsabakaları da aynı şekilde düzenlenecek.

Mersin Hantaş Sportif: 32 – Beşiktaş Mogaz: 47
Salon: Seyfi Alanya
Hakemler: Mehmet Emin Oruç, Mehmet Deniz

Mersin Hantaş Sportif: Ozan, Tiukin 6, Karankas 7, Tayfun, İsmail Çağlar, Serkan 3, Saviç 5, Sulima 5, Semih 1, Necat 1, Ersin 4

Beşiktaş Mogaz: Yunus, Bülent, Volkan, Buljubasic 2, Taha 1, Tolga 7, Dacevic 3, İbrahim, Nincevic 14, Uğur 2, Ramazan 9, Zrnic 3, Rasic 6

Devre: 18-23
İki dakika cezası alanlar: Serkan, Ersin (Mersin Hantaş Sportif), Buljubasic, Tolga, Uğur, Ramazan (Beşiktaş Mogaz)

Kaynak: NTVspor.net

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.