Dolar 32,4837
Euro 34,8581
Altın 2.421,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 25°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
25°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Metehan Albayrak CHP Yenişehir Gençliğe Aday

Metehan Albayrak CHP Yenişehir Gençliğe Aday
25 Kasım 2015 11:09
366
A+
A-

metehan-albayrak-chp-yenisehir-genclik

Halk-Lis Mersin eski İl Başkanı Metehan Albayrak CHP Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına talip oldu.

Mersin’de Halk-Lis (Halkçı Liseliler) oluşumunun öncülüğünü yaparak, etkili çalışmalar gerçekleştiren ve kısa bir süre önceye kadar da Halk-Lis Mersin İl Başkanlığı görevini sürdüren Metehan Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına talip olarak adaylığını duyurdu.

İşte CHP’li Metehan Albayrak’ın adaylık açıklaması:

Değerli CHP’li genç yoldaşlarım ; Ülke olarak 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri ardından ülke olarak zor ve yeni bir döneme başlamış bulunmaktayız. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Kongre dönemi başlamış durumdadır. 2011 yılından bu yana görev aldığım Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir Gençlik Kollarından sonra 2014-2015 yılları arasında kuruculuğunu ve başkanlığını yaptığım Halk-Lis mersin olarak hayatın ve partinin bütün alanlarında var olduk. Yerelde ve Ülke genelinde çalışmalar alarak Lise örgütlenmelerine yeni bir soluk getirdik. Halk-Lis Mersin’i kurduğumuz da 4 kişilik bir ekip ile çalışırken, Merkez, 2.bölge ve Tarsus da örgütlenmeler kurarak, lise örgütlenmelerine mücadeleyi, ideolojiyi ve örgütselliği metropolden kırsala taşıyarak diğer lise örgütlenmelerine nazaran 1 yıl içerisinde başarı elde etmiş bulunmaktayız. Yaşımın dolması nedeni ile görevimi devrettiğim Halk-Lis’ten, arkadaşlarımızın desteği ile Yenişehir İlçe Gençlik Kollarına adaylık başvurumuzu yaptık.

Bizler ilerici gençler olarak hiçbir koşulda tereddütsüz düşüncelerini savunan ölümden korkmayan, idealleri doğrultusunda hareketlerini mücadelelerini geliştiren günümüzün, Tıbbiyeli Hikmetleri olacağız.Türkiye cumhuriyetinin ve halklarının, Emperyalist güçlerin egemenliğine girmemesi için savaşan Denizleri,Mahirleri olacağız.Bizler Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı , Çerkez’i ile Mustafa Kemal olup faşizme ve gericiliğe karşı savaşacağız. YOLUMUZ MUSTAFA KEMAL İN YOLU HEDEFİMİZ BURSA NUTKU!!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.