Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 27°C
Az Bulutlu
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 25°C

Genç Başkan Ali Öztürk’ten 30 Ağustos Mesajı

Genç Başkan Ali Öztürk’ten 30 Ağustos Mesajı
30 Ağustos 2015 00:33
236
A+
A-

chp-yenisehir-ali-ozturk-30-agustos

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Öztürk 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayımladı.

Ali Öztürk’ün mesajı şöyle;

“Tarihimize altın harflerle yazılan 30 Ağustos zaferi her şeyden önce bağımsızlığa, kardeşliğe, demokrasiye giden yolları açmıştır.

Büyük Taarruzun 93. yılında öyle bir süreçten geçiyoruz ki kardeşi kardeşe vurduruyorlar. Bunun önüne geçmek için Kuvâyi Milliye destnında olduğu gibi ” herkesi kol kola, omuz omuza mücadele etmeye çağırıyoruz.”

Ve bu şanlı zaferlerin mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi şükranla bir kez daha anıp O’nun ilkeleri ışığında CHP gençliği olarak diyoruz ki;

Bizler Ata’sı ile övünen gençliğiz. Biz ülkemizin her karış toprağıyız. İnançlı, mücadeleci, okuyan, düşünmekten ve sorgulamaktan korkmayan, gericiliğe savaş açan, değişimlerin süreçlerden geçtiğini bilen ve milli iradeden söz edip de milli iradeyi hiçe sayan bu bozuk AKP düzenini nasıl ortadan kaldıracağını iyi bilen Kemalist gençliğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.