Dolar 32,3804
Euro 34,7664
Altın 2.413,06
BİST 10.102,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 25°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 22°C
Cts 20°C

Hentbolda Beşiktaş Üst Üste 6. Kez Şampiyon

Hentbolda Beşiktaş Üst Üste 6. Kez Şampiyon
23 Mayıs 2014 20:18
211
A+
A-

bjk-hentbol-sampiyon

Beşiktaş Hentbol Takımı, Ankara İl Özel İdare’yi 26-25 yenerek 2013-2014 sezonunu şampiyon tamamladı.

Karşılaşmayı Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay tribünden takip etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılar; İbrahim Demir, Ercan Aşıkoğlu, Oğuzhan Büyük, Josip Buljubasic, David Rasic, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.

Beşiktaş maçta ilk golünü Ramazan ile buldu. Rakibinin sayılarına karşı koymakta zorlanan siyah beyazlılar geriye düştü(1-3). İlerleyen bölümde gerçekleştirdiği ataklardan gol çıkarmakta zorlanan siyah-beyazlılar, ilk yarıyı 14-12 geride tamamladı.

Beşiktaş, ikinci yarıya Altuğ Taşdemir, Ercan Aşıkoğlu, Oğuzhan Büyük, Josip Buljubasic, Vladimir Zelic, David Rasic ve Ozan Arifoğlu yedisiyle başladı.

İkinci yarının başında kazandığı 7 metre atışlarında başarı sağlayamayan siyah beyazlılar 4 farklı geriye düştü. Büyük bölümünü geride götürdüğü devrenin son anlarında rakibi baskı altına alan ve üst üste sayılar bulan Beşiktaş Hentbol Takımı, normal sürenin 22-22 eşitlikle bitmesini sağladı.

Uzatma bölümünün ilk devresini 25-24 geride geçen siyah-beyazlılar, ikinci devrede oyuna ağırlığını koydu ve maçı 26-25 kazandı.

Beşiktaş Hentbol Takımı bu sonuçla 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Üst üste 6. kez şampiyon olan Beşiktaş Hentbol Takımı, bu alanda rekoru ASKİ’nin elinden alırken, toplamda da 10 şampiyonlukla ligin en çok şampiyon olan takımı unvanını sürdürmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.