Dolar 32,3936
Euro 34,5603
Altın 2.381,41
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 24°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Yenişehirliler İftar Sofrasında Buluştu

Yenişehirliler İftar Sofrasında Buluştu
3 Temmuz 2015 11:41
238
A+
A-

mersin-buyuksehir-belediyesi-yenisehir-iftar

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca merkezde altı farklı noktada ve ilçelerde kurduğu iftar sofralarında Mersinlilerle buluşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yenişehir ilçesi sakinleriyle orucunu açtı.

Binlerce Mersinlinin bir araya geldiği iftar programına, MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Zeki Öztürk, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya, MHP Yenişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldırım, MHP Mezitli Kadın Kolları Başkanı Nesime İstanbul, MHP Toroslar Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Temiz Yeniçeri ve protokol üyeleri katıldı.

Yenişehir’de halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Kocamaz, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti.

Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Kocamaz, “Ramazan’da insanlar aynı sofraya oturarak, birbirlerinin derdini dinliyor ve çözüm üretmeye çalışıyor. İbadet doruğa çıkıyor. İnsanlar oruç tutarak, aç olan insanların yaşadığı sıkıntıların farkına varıyor. Bizler de kurulan bu iftar sofralarıyla tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

Başkan Kocamaz, Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma, hoşgörünün sembolü olduğunu ifade ederek, “İnşallah hayatta olduğumuz sürece Mersin’de Ramazan’ın farkına herkes varacak ve insanlar bir araya gelecek. Mersinliler Ramazan’ın manevi ruhunu yaşayıp, aynı havayı teneffüs ederek, aynı ortamları paylaşacak” şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz konuşmasının devamında, İslam alemi üzerinde oynanan oyunların ve dökülen kanların bir an önce son bulmasını temenni etti. Bu oyunlara karşı birlik ve beraberlik içerisinde tek bir ses, tek bir yürek olunması gerektiğinin altını çizen Başkan Kocamaz, “Tüm dünyada emperyalist güçler oyunlarını İslam alemi için sahneye koyuyor. İnşallah İslam alemi huzura, selamete erer” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.