Dolar 45,0379
Euro 52,7952
Altın 6.657,01
BİST 14.329,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
17°C
Parçalı Bulutlu
Çar 18°C
Per 15°C
Cum 11°C
Cts 14°C

Yenişehir Belediyesi Fidanlığı Kışa Hazırlanıyor

Yenişehir Belediyesi Fidanlığı Kışa Hazırlanıyor
REKLAM ALANI
24.10.2014 12:19
543

yenisehir-fidanlik1

Yenişehir Belediyesi fidanlığı kış aylarında dikilecek olan mevsimlik çiçeklerin üretimini sürdürüyor.

ARA REKLAM ALANI

Yenişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeşillendirme çalışmalarına kendi fidanlığında, kendi ürettiği bitki ve çiçeklerle devam ediyor.

6.000 m2 alan üzerinde kurulu Yenişehir Belediyesi fidanlığında hummalı bir çalışma var. Kış aylarında parkları ve yeşil alanları renklendirecek olan Menekşe, Şebboy, Lahana, Balıkağzı, Portakal Nergizi, Çin Karanfili gibi kışlık mevsimlik çiçeklerin üretimi hız kazandı. Tohumdan filizlenerek tüpleme ve şaşırtma işlemleri yapılan 30.000 adet mevsimlik çiçek torakla buluşmak için gün sayıyor.

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Çalışmalarımızda daha hızlı ve etkin olmak, talep ve ihtiyaçlara cevap verebilmek için fidanlığımızda üretim miktarını artırmayı, çeşidi çoğaltmayı hedefliyoruz. Sınırlarımız içinde bulunan park ve yeşil alanların vatandaşlarımızca etkin bir şekilde kullanılması bizleri son derece mutlu ediyor, dedi.

yenisehir-fidanlik2

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.