CHP Mersin Gençlik Kollarından Ankara’ya Çıkarma
CHP Mersin İl ve İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın daveti ile TBMM’de Parti Grup Toplantısına katıldılar.
2 Aralık, Salı günü Ankara’ya giden Mersinli gençler, ayaklarının tozuyla eyleme destek verdiler. Ankara Gençlik Kolları’nın “İç Güvenlik Paketi”ni protesto etmek için TBMM Dikmen kapısı önünde gerçekleştirdikleri basın açıklamasına katılan Mersin Gençlik Kolları üyeleri, polisin biber gazlı müdahalesi ile karşı karşıya kaldılar. Çok sayıda genç gazdan etkilenirken, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Rıza Öztürk ve Aytuğ Atıcı araya girerek polisin sert müdahalesini engellediler.
Eylemin arından vekillerle birlikte TBMM’ye giren gençler, CHP Grup Toplantısına katıldılar ve daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu meclisteki makamında ziyaret ettiler. Genel Başkan Kılıçdaroğlu yakından ilgilendiği Mersinli gençlerle gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
Daha sonra CHP Genel Merkezi’ne geçen Serdar Çelik Başkanlığındaki Mersin Gençlik Kolları üyeleri Parti Meclisi Toplantı salonunda Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile bir araya gelerek Gençlik Kollarının çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundular.









