Dolar 45,0645
Euro 52,9777
Altın 6.652,97
BİST 14.329,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
17°C
Parçalı Bulutlu
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 11°C
Cts 14°C

Mersin Büyükşehir, Ramazan Boyu İftar Yemeği Dağıttı

Mersin Büyükşehir, Ramazan Boyu İftar Yemeği Dağıttı
REKLAM ALANI
02.05.2022 13:34
336

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin Ramazan ayının ilk günü başlattığı iftar yemeği dağıtımlarının sonuncusu, Arife günününde Tarsus’un kırsal mahallelerindeki vatandaşlara da ulaştı. Büyükşehir’in yemek dağıtımları Ramazan ayında 300 bini aştı.

Büyükşehir’in günlük yemek dağıtımları Ramazan boyu sürdü

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu yıl Ramazan ayında iftar yemeklerini vatandaşların kapısına kadar ulaştıracaklarını duyurmuştu. Büyükşehir’in Mersin ve Tarsus Aşhanelerinde hazırlanan yemekler; merkezde Sosyal Hizmetler Dairesi, ilçelerde ise Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Ekipler her gün 13 ilçenin farklı mahallelerine girerek, yemekleri vatandaşların kapısına kadar ulaştırdı. Ramazan’ın son gününde dağıtılan yemeklerin bir noktası da Tarsus oldu.

ARA REKLAM ALANI

“Son dağıtımı da bugün yapıyoruz”

İlk günden bu yana gelen süreçle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Tarsus Aşhane Sorumlusu Çiğdem Yiğitşahin, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak zorlu hayat şartlarında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu dönemde Ramazan’ın paylaşma, kucaklaşma ruhuna uygun olarak iftar saatlerinde vatandaşlarımızın sofralarına bir katkı da Büyükşehir Belediyesi olarak biz yaptık. Kavurma, pilav, hurma ve tatlıdan oluşan bir iftar menüsüyle 13 ilçede 300 binin üzerinde bir dağıtım gerçekleştirdik. Herkese iyi bayramlar” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.