Dolar 47,5127
Euro 54,8153
Altın 6.175,37
BİST 13.458,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 32°C
Sal 31°C
Çar 31°C

Eczacı Başkandan Sahra Eczanelerine Destek

22.02.2023 14:46
2

Mersin Yenişehir Belediyesi ile Mersin Eczacı Odası iş birliğiyle hazırlanan ve ilaç taşıyan iki araç deprem bölgesindeki sahra eczanelerine gönderildi.  Yenişehir Belediyesinin kurduğu Yardım Depolama Merkezi’nde yüklenen araçlar Kahramanmaraş ve Hatay’a ulaştı.

Deprem felaketinin yaralarını sarmak için büyük bir seferberlikle çalışmalarını sürdüren Yenişehir Belediyesi, Mersin’deki depremzedelere ve afet bölgesine destek vermeye devam ediyor. Yenişehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde kurulan Yardım Depolama Merkezi’ne Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen malzemeleri tasnif eden Yenişehir Belediyesi, yardımları Mersin’deki depremzedelere ulaştırırken ihtiyaç halinde bölgeye de gönderiyor. Yenişehir Belediyesinin yardım organizasyonuna belediyeler ve sivil toplum kuruluşları da destek veriyor. Mersin Eczacı Odası ve Türkiye’deki birçok eczacı odasının temin ettiği ilaçlar Yenişehir Belediyesi aracılığıyla Kahramanmaraş ve Hatay’da kurulan sahra eczanelerine gönderildi.

“Yaralara merhem olmak için hep birlikte emek veriyoruz.”

ARA REKLAM ALANI

Sahra eczanelerinin önemine dikkat çeken ve kendisi de eczacı olan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bölgedeki vatandaşlarımızın yaralarına merhem olmak için hep birlikte emek veriyoruz. Mersin Eczacı Odamıza,  Türkiye’nin farklı illerinden gönderilen ilaçları Yardım Depolama Merkezi’mizde tasnif ettik. İlaç taşıyan iki kamyonumuz dün gece saatlerinde yola çıktı ve bugün Kahramanmaraş ve Hatay’a ulaştılar. Sahra eczaneleri çok önemli bir rol üstleniyor. Mersin’den sağladığımız destekle yurttaşlarımıza daha etkin bir hizmet sunulacak. Oda Başkanımız Özgün Sağır ve tüm eczacı meslektaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.